Zakelijke fotoshoot


Zakelijke fotoshoot

Zakelijke fotoshoot

Nieuwe profielfoto voor LinkedIn of je website nodig?

Laat professionele foto's maken!

Ben jij al lange tijd op zoek naar de perfecte profielfoto voor op LinkedIn? Een nieuwe foto voor op je CV? Of heb je nieuwe foto's voor je eigen website nodig? Dan ben je bij Shoots & More aan het juiste adres. 

Het arrangement kost 149,- en is inclusief 3 digitale foto’s. Deze krijg je zowel met effect als in originele kleuren. Hierbij zit sowieso een portret met witte achtergrond en een portret met zwarte achtergrond. Het is ook mogelijk extra foto's bij te bestellen.


Wat kun je verwachten?


  • Foto's direct bekijken na je fotoshoot
  • Geschikt voor alle zakelijke takken en als linkedin foto
  • Originele invulling van je bedrijfsuitje
  • Leuk als cadeau voor je collega of zakenpartner
  • De giftcard wordt leuk ingepakt en gratis thuisbezorgd
Reserveer al vanaf 149,-

Geef een cadeaubon

Nog meer inspiratie?


Zakelijke fotografie
Terwijl de meeste mensen zakelijke fotografie als iets functioneels zagen, vonden wij het in 2010 tijd voor een andere benadering. Het draait niet alleen om het mooiste eindresultaat, het gaat om de totale belevenis. Hoe word je ontvangen? Heeft iedereen het naar zijn zin? Volgens Shoots & More moet zakelijke fotografie vooral leuk zijn. Dat ons idee aansloeg, zie je wel aan het feit dat we in een paar jaar zijn uitgegroeid van één vestiging tot een landelijke keten van fotostudio’s in meerdere Nederlandse binnensteden. Het team van jonge, talentvolle fotografen wordt intern opgeleid en getraind. We dagen elkaar onderling uit en werken met de beste materialen. Maar eerlijk is eerlijk, het zijn vooral de aandacht en onze sociale skills die jou op je gemak brengen en de foto maken. Het is niet zomaar zakelijke fotografie, we leggen je vast op je best. We zijn continu in beweging om het verschil te kunnen maken én blijven maken. Morgen zijn we beter dan vandaag. Terwijl Nederland steeds een stukje gelukkiger wordt.

Voor een goede voorbereiding
Qua kleding raden wij aan om vooral aan te trekken waar je jezelf goed in voelt. Wij adviseren om de kleuren op elkaar af te stemmen, denk aan lichte tinten met spijker, grijs of wit. Wij raden aan om drukke patronen bij meerdere personen te vermijden, bij 1 persoon is dit geen probleem. Voor kleurenfoto's kun je denken aan lichte gekleurde tinten of aardetinten. Felrood, neon kleuren en geel raden wij af. Bij zwart/wit foto's kan zwart en donkere kleding mooi staan, combineer dit met een lichtere spijkerbroek zodat je niet té donker bent. Ook is er een kledingwissel mogelijk. Voor een zwangerschapsfotoshoot raden wij aan een wat strakkere jurk aan te trekken zodat de buik mooi zichtbaar is. Let op dat met zwart en donkere kleuren de buik kleiner lijkt! Het is ook mogelijk om in een mooie top of met een open bloes gefotografeerd te worden. Wit met spijkergoed maakt de foto neutraal en wat stoerder.

Do good
Shoots & More steunt diverse maatschappelijke initiatieven en zet mens en milieu centraal bij het ondernemen. We dragen actief bij aan een betere wereld, zodat de generaties na ons het ook nog goed hebben. Dit doen we niet alleen, want samen bereik je meer dan alleen. Wij proberen op zoveel mogelijke manieren ons steentje bij te dragen aan een duurzamere wereld.

Meest gestelde vragen


Image

Kom je een fotoshoot doen?

Reserveren

Maak eenvoudig online een
afspraak voor een fotoshoot


RESERVEREN

Image

Wie ga jij verrassen?

Geef cadeau

Wie verras jij met een cadeaubon
voor een fotoshoot


CADEAUBONNEN

Image

Heb je extra foto's nodig?

Extra bijbestellingen

Je mooiste foto’s als digitale foto,
op canvas of afdruk


PRIJSLIJST

Onze fotostudio's

Iedereen is welkom in een van onze 9 fotostudio's! Vindt hier een fotostudio bij jou in de buurt.