Shoots & Sint – Win een cadeaupakket t.w.v. 75,-

Noor HeynenActies

Auteur Amber 


Wij gaan Sinterklaaspakketten weggeven tw.v. 75,-. Geef iemand op voor deze Shoots & Sint Winactie en maak zelf kans op een gratis fotoshoot!

1. Wat is de Shoots & Sint actie?

Shoots & More helpt de Sint dit jaar om negen families blij te maken met een mooi sinterklaaspakket. Dit pakket zit vol met lekkernijen en natuurlijk is de rest een verrassing. Want wij mogen van de Sint natuurlijk niet verklappen wat er allemaal in zit!

Het is een feest voor iedereen, omdat er tegenwoordig van alles gaande is in de wereld moet er juist ruimte gemaakt worden om te geven en mooie herinneringen te maken met de mensen waar we het meest omgeven, capture what matters the most. Daarom willen wij deze negen sinterklaaspakketten geven aan mensen die het echt verdienen!

Geven is het mooiste wat er is en vooral rond de feestdagen: Mensen echt blij maken. Hier dragen wij graag aan bij, daarom is onze slogan ook Capture Happiness.

Ga naar de Shoots & Sint actie

Image

Image

2. Zelf een Sinterklaas foto maken?

Hoe leuk is het om met het gezin een Sinterklaas foto te maken? Lekker met pepernoten strooien en misschien wel met pepernoten op de foto! Het levert niet alleen mooie foto's op maar het is ook nog eens heel erg leuk om te doen.

Wil je een leuke foto maken van je prachtige jonge spruit voor de kersverse opa en oma? Gebruik dan een zak van Sinterklaas als dekentje! Een mooie foto van het kleinkind is altijd een leuk schoencadeautje. Schoencadeautje? Dat is een goed idee! Zet je huisdier of baby eens in een hele grote schoen. Klein pietje mutsje op en pak snel je camera erbij.

Lekker samen chocoladeletters eten, ook altijd fantastisch om vast te leggen. Vooral even hard bijten voor extra effect.

3. Kom gezellig naar de fotostudio!

We zien jullie graag verschijnen in onze fotostudio’s, want onze fotografen zijn er al helemaal klaar voor nu Sinterklaas terug in het land is!

Heb je onze tips uit deze blog gebruikt? Tag ons dan op social media of stuur de foto's door. Wij vinden het leuk om te horen of jij door onze tips al klaar bent voor pakjesavond.

Vergeet niet iemand op te geven voor de Shoots & Sint actie. Heb je iemand genomineerd? Dan maak je zelf ook kans op een gratis fotoshoot!

Image
Over Shoots & More
Shoots & More is niet zomaar een fotostudio, we zijn de leukste fotostudio van Nederland. Onze enthousiaste fotografen geven jou een onvergetelijke beleving en maken jouw geluk zichtbaar. Voor nu én later!
De fotosessie duurt drie kwartier

Vaste lage prijs van 49 euro

Iedereen is meer dan welkom