Shoots & Santa – Win een cadeaupakket t.w.v. 75,-

Noor HeynenActies

Auteur Amber 


Wij gaan Kerstpakketten weggeven t.w.v. 75,-. Geef iemand op voor deze Shoots & Santa Winactie en maak zelf kans op een gratis fotoshoot!

1. Wat is de Shoots & Sint actie?

Shoots & More helpt de Kerstman dit jaar om negen mensen blij te maken met een mooi kerstpakket t.w.v. 75,-. Dit pakket zit vol met lekkernijen en natuurlijk is de rest een verrassing. Want wij mogen van de Kerstman natuurlijk niet verklappen wat er allemaal in zit!

Omdat er tegenwoordig van alles gaande is in de wereld moet er juist ruimte gemaakt worden om te geven en mooie herinneringen te maken met de mensen waar we het meest omgeven. Capture What Matters Most. Daarom willen wij deze negen Kerstpakketten geven aan mensen die het echt verdienen!

De actie loopt van 10 december tot 21 december 2022.

Ga naar de Shoots & Santa actie

Image

Image

2. Kom gezellig naar de fotostudio!

We zien jullie graag verschijnen in onze fotostudio’s, want onze fotografen zijn er al helemaal klaar voor! Al onze fotostudio's zijn in kerst stijl en je kunt ook nog een kerstaccesoires pakket bij boeken! Iedereen wil toch een leuke foto met een foute kersttrui?

Vergeet niet iemand op te geven voor de Shoots & Santa actie. Heb je iemand genomineerd? Dan maak je zelf ook kans op een gratis fotoshoot!

Image
Over Shoots & More
Shoots & More is niet zomaar een fotostudio, we zijn de leukste fotostudio van Nederland. Onze enthousiaste fotografen geven jou een onvergetelijke beleving en maken jouw geluk zichtbaar. Voor nu én later!
De fotosessie duurt drie kwartier

Vaste lage prijs van 49 euro

Iedereen is meer dan welkom