Trees For All!

Loes VrolijkDo Good

Trees 4 all
Shoots & More steunt al jaren Trees For All. En hebben dit jaar dus ook weer eenTrees For All certificaat ontvangen. Wij zorgen er voor dat alle bezoeken klimaatneutraal zijn en we planten bomen ter compensatie van onze uitstoot. Benieuwd wat jij er zelf aan kan doen om je uitstoot te compenseren? Kijk dan hier

Image
Smart Forest in Bolivia
Trees for All is de  stichting in Nederland mét CBF keur waar compensatie mogelijk is in duurzame bosprojecten. De projecten hebben een economische, ecologische en sociale meerwaarde voor de samenleving en dragen bij aan een gezonder klimaat. Trees for All heeft oplossingen! Trees for All werkt al vanaf 2007 in Bolivia samen met haar partner Sicirec. In dit veelzijdige project aan de oostelijke voet van de Andes staan herbebossing, Climate Smart Agriculture (CSA) en het vastleggen van CO2 centraal. De combinatie van landbouw en bosbouw zorgt voor een klimaatbestendiger landgebruik.  En voor een verbeterde sociaal economische positie voor de boeren. Het behoud en herstel van het milieu, verbeterde bodemvruchtbaarheid en minder erosie. Een verbetering van de biodiversiteit. En natuurlijk de vastlegging van CO2 in nieuw aangelegde percelen.

Wij doen ook mee!
Shoots & More doet mee. Zo zorgen wij er voor dat jouw bezoek klimaatneutraal is. En we planten bomen ter compensatie van onze uitstoot. In 2015, 2016 maar nu ook in 2017 hebben we een certificaat mogen ontvangen van Trees For All! Wij planten bomen ter compensatie van onze uitstoot.

In 2017:
- Bespaarde wij 6018 KWH met LED
- Hebben we 100 bomen geplant
- Hebben we 738 kilo planten gescheden.
- Reisde we 22.531 km met het OV

Image
In 2018 gaan we natuurlijk gewoon verder met het compenseren van de uitstoot in duurzame bosprojecten