Nieuw: AI fotoshoot

Noor HeynenNieuws

Heb je het al gehoord? We hebben een nieuwe fotoshoot!

Auteur Noor 
We hebben groot nieuws om met jullie te delen, we maken vanaf nu namelijk online gebruik van een nieuwe manier van portretfotografie. De AI portretfotografie! In deze blog gaan we je er alles over vertellen!

1. Wat is een AI fotoshoot?

Nou, het is eigenlijk heel cool. We hebben een AI ontwikkeld die jouw selfies omzet in professionele foto’s die perfect zijn voor je LinkedIn-profiel, CV of voor op de website. Geen gedoe meer met het regelen van een fotoshoot of last-minute stress tijdens het solliciteren voor een nieuwe baan. Met onze AI fotoshoot is dat verleden tijd!

 

Image

2. Hoe werkt een AI fotoshoot?

Het is heel simpel en ook nog eens erg leuk! Ga naar onze website, app.shootsandmore.ai, en upload 15 foto's van jezelf, genomen vanuit verschillende hoeken. Daarna kun je kiezen uit vijf verschillende stijlen voor achtergronden en kleding. Op basis van jouw keuzes zal onze AI maar liefst 64 portretten voor je maken. Deze portretten zijn uniek en speciaal voor jou gegenereerd.

Image

3. Wat kost een AI fotoshoot

“Dat is natuurlijk leuk zo een AI fotoshoot, maar dat zal zeker niet gratis zijn” Dat klopt, daarom hebben we nu een hele leuke actie. Met nu 50% korting kun je voor slechts 10 euro al aan de slag. Wil je het proberen? Gebruik dan de code: AIFOTOSHOOT

 

Probeer nu
Image

Bij Shoots & More zijn we altijd op zoek naar nieuwe producten die aansluiten bij de moderne tijd en de nieuwste trends. AI photoapps zijn een opkomende trend, daarover meer in onze volgende blog. 

Wij vonden het een leuke uitdaging en zijn daarom om de tafel gegaan met een developers team. Daaruit is onze AI fotoshoot gekomen en vanaf vandaag is deze voor iedereen te gebruiken. 

Ben je benieuwd geworden naar onze AI Fotoshoot? Ga naar app.shootsandmore.ai voor meer informatie en vergeet geen gebruik te maken van de kortingscode AIFOTOSHOOT. Heb je het uitgeprobeerd? Deel ze dan op social media, tag @shootsandmore en laat ons weten hoe je het vond!Over Shoots & More
Shoots & More is niet zomaar een fotostudio, we zijn de leukste fotostudio van Nederland. Onze enthousiaste fotografen geven jou een onvergetelijke beleving en maken jouw geluk zichtbaar. Voor nu én later!
De fotosessie duurt drie kwartier

Vaste lage prijs van 49 euro

Iedereen is meer dan welkom