Capture Winter Magic

Noor HeynenNieuws

Tips voor een mooie winter foto met het hele gezin

Auteur Noor 
De wintertijd komt eraan! Een leuke tijd om door te brengen met je favoriete personen, maar ook om de mooiste foto's te maken! We hebben wat leuke tips om met jullie te delen én we hebben een leuke mededeling: Onze wintercampagne is vanaf vandaag gestart. Capture Winter Magic.

1. Speel met natuurlijk licht

Winterlicht heeft een unieke kwaliteit die je foto's prachtig kan verbeteren. De zon staat lager aan de horizon en kan warme, gouden tinten creëren tijdens zonsopgang en zonsondergang. Probeer op deze momenten foto's te maken om de magie van de winterse gloed vast te leggen. Bovendien zorgt de reflectie van de sneeuw voor zacht, licht op bewolkte dagen, wat perfect is voor portretten en close-ups.

 

 

Image

2. Speel met elementen

Sneeuw en ijs zijn de meest opvallende kenmerken van de winter. Gebruik ze creatief in je foto's. Speel met sneeuw en maak close-ups met ijspegels of fotografeer voetafdrukken in de sneeuw. 

Je kunt natuurlijk ook een sneeuwballen gevecht starten, dit levert altijd grappige foto's op.

Image

3. Fotoshoot bij Shoots & More 

Wij geloven in de kracht van alledaagse geluksmomentjes, in een wereld waarin alles steeds meer, beter en groter lijkt te moeten. Juist dit najaar is het belangrijk om stil te staan bij wat we hebben en om dit vast te leggen zodat je het kunt blijven koesteren.

Kom daarom deze winter genieten van een fotoshoot met familie, vrienden of met je huisdieren. Tijdens onze winteractie betaal je nu 24,50 in plaats van 49,- voor een fotoshoot bij ons in de fotostudio. Je krijgt er een 30x40cm fotoafdruk als cadeautje bij. Ons geschenk aan jou in deze periode van samen zijn.

Lees meer
Image

En alsof deze tips nog niet genoeg zijn, hebben we ook nog een mooie korting voor je. Als je tijdens het reserveren de code 'Capture Winter Magic' gebruikt, krijg je €24,50 korting op je reservering.

Dus, waar wacht je nog op? Laat de winterse magie niet aan je voorbijgaan. Boek vandaag nog jouw "Capture Winter Magic" fotoshoot bij Shoots & More en creëer herinneringen die je voor altijd zal koesteren.Over Shoots & More
Shoots & More is niet zomaar een fotostudio, we zijn de leukste fotostudio van Nederland. Onze enthousiaste fotografen geven jou een onvergetelijke beleving en maken jouw geluk zichtbaar. Voor nu én later!
De fotosessie duurt drie kwartier

Vaste lage prijs van 49 euro

Iedereen is meer dan welkom