Capture 2023 – Top 5 mooiste goede voornemens

Noor HeynenTips

Auteur Noor 
Denk jij ook wel eens, ‘volgend jaar wil ik dat anders doen’? Januari is de maand van de goede voornemens. De meest bekende zijn natuurlijk gezonder eten en meer sporten. Natuurlijk ook heel belangrijk maar in onze ogen zijn dit niet de belangrijkste. Daarom hebben wij de 5 mooiste goede voornemens op een rijtje gezet.

1. Geef een complimentje

Iedereen wordt blij van een complimentje, maar ze zijn niet alleen leuk om te krijgen. Complimentjes zijn ook heel leuk om te geven. Als we elkaar wat vaker een complimentje geven, dan zul je zien dat we er allemaal gelukkiger van worden. Er is altijd wel iets te waarderen aan iemand en door dit te benoemen maak je de dag mooier.

Image

2. Creeër een relaxter leven

Wij geloven in de kracht van alledaagse geluksmomentjes, in een wereld waarin alles steeds meer, beter en groter lijkt te moeten. Sta wat vaker even stil. Kijk eens rond en zie de mensen om je heen. Vaak heb je al zoveel moois om je heen. Soms mogen we het gewoon allemaal even wat rustiger aan doen.

Image

3. Help een ander

Dit zit juist in de kleine dingen. Nodig een buurvrouw eens uit voor een kopje koffie, of stuur een kerstkaartje naar de hele straat. als je iets voor een ander doet, wordt dat vaak erg gewaardeerd. Daarbij geeft het jezelf ook veel voldoening om iets goeds te doen. Wij vinden het belangrijk om actief bij te dragen aan een mooiere wereld. We zijn continu in beweging om het verschil te kunnen maken én blijven maken. Morgen zijn we beter dan vandaag. Terwijl Nederland steeds een stukje gelukkiger wordt. Help jij mee om geluksmomentjes te creëren?

Image

4. Lief zijn voor jezelf

Zet jezelf eens in de spotlight, jij mag er zijn. Gun jezelf een keer iets moois en zorg dat je ook tijd vrij maakt om iets te doen waar jij blij van wordt.

Tijdens onze fotoshoots kan iedereen zichzelf zijn en dit vinden we heel belangrijk. Zie een fotoshoot als cadeautje aan jezelf. Tijdens een professionele fotoshoot word je geholpen bij het poseren, zodat je je voor even een echt fotomodel voelt. Altijd al stijlvolle foto’s van jezelf gewild, die zo in een fashion glossy zouden kunnen? Je partner verrassen met unieke foto’s van jou? Laat zien wie je bent en wat je in huis hebt!

Image

5. Meer tijd besteden aan familie en vrienden

We hebben het allemaal druk, en het wordt alleen maar drukker. We gaan steeds meer werken, en we houden steeds minder tijd over om door te brengen met de mensen die echt belangrijk zijn. Maak er tijd voor vrij, en doe samen leuke dingen in 2023. Nog leuker, laat je geluk samen vastleggen. Onze familie fotoshoot is niet alleen leuk voor opa’s, oma’s, papa’s en mama’s en hun kinderen. Het is ook een originele activiteit voor een familiedag, vriendinnendag, broer-en-zussen-dag of neven-en-nichten-uitje.

Image
Over Shoots & More
Shoots & More is niet zomaar een fotostudio, we zijn de leukste fotostudio van Nederland. Onze enthousiaste fotografen geven jou een onvergetelijke beleving en maken jouw geluk zichtbaar. Voor nu én later!
De fotosessie duurt drie kwartier

Vaste lage prijs van 49 euro

Iedereen is meer dan welkom