Capture Love

Noor HeynenTips

Auteur Noor 
Alles is liefde en samen een mooie liefdesfoto, dat wil toch iedereen? Wij hebben een aantal tips van onze fotograven op een rijtje gezet voor de leukste love foto's.

1. Fluister iets liefs

als je achter je geliefde staat, fluister dan iets liefs of iets grappigs in het oor. Doordat jullie heel dicht bij elkaar staan wordt de foto heel intiem. Wil je het gekker maken, bijt dan stiekem. Dit zorgt gegarandeerd voor echte emotie en dat is het mooiste om vast te leggen.

Image

2. "De kus"

Het klinkt natuurlijk heel voor de hand liggend, maar het is echt waar. Elkaar een kus geven werkt gegarandeerd. Van een kus op de wang tot een intieme kus op de mond.

Image

3. Complimentje geven

Ga buik tegen buik staan en noem 3 punten op aan de ander waarom je zo verliefd bent op die ander. Door elkaar op deze manier complimentjes te geven ontstaan er oprechte momenten met echte emoties. Grote kans dat je partner glimlacht bij het horen van jouw complimentjes.


Image

Of je nu 3 dagen samen bent of 33 jaar. Liefde kent geen regels, dus deze liefdes fotoshoot ook niet. Wees gewoon jezelf en wij zorgen ervoor dat de romantiek en het plezier van het doek spatten. Jij en je partner voor altijd samen. Op papier vereeuwigd. Als dat geen mooi cadeau of leuk uitje is ter ere van jullie trouwdag of liefdesjubileum, dan weten wij het ook niet meer!

Wil je deze tips graag uitproberen maar dan wel met een professionele fotograaf erbij? Maak dan een afspraak voor bij ons in de studio. Tijdens onze Love Campagne zijn alle Love fotoshoots tijdelijk in prijs verlaagd naar 39,- en je krijgt er van ons een lovepakket bij t.w.v. 18,25. Deze campagne loopt tot 14 februari.Over Shoots & More
Shoots & More is niet zomaar een fotostudio, we zijn de leukste fotostudio van Nederland. Onze enthousiaste fotografen geven jou een onvergetelijke beleving en maken jouw geluk zichtbaar. Voor nu én later!
De fotosessie duurt drie kwartier

Vaste lage prijs van 49 euro

Iedereen is meer dan welkom