Warme truiendag!

Marjolein de GoedeTips

Auteur Marjoleine
Laten we samen een beetje lief zijn voor het klimaat. Dat is waar wij ons op inzetten tijdens Warmetruiendag! Weten wat wij doen om ons steentje bij te dragen en hoe je zelf ook mee kan doen? Lees dan snel verder voor onze tips.

1. Trek een warme trui aan

Elk jaar melden weer honderdduizend Nederlanders zich aan voor Warmetruiendag onder het motto ‘verwarm jezelf, niet de wereld’. Want als iedereen een dikke trui aantrekt en een graadje lager stookt bespaart dat al super veel CO2.

2. Verlaag de temperatuur van het water

We bedoelen niet dat je meteen koud moet gaan douchen. Maar zet de wasmachine op koud, het is beter voor het milieu, de kleding en voor de portemonnee; win-win. Hetzelfde geldt voor de vaatwasser, ook die werkt helemaal goed op een wat kouder programma.

3. Neem wat vaker de fiets

Nederlands staan erom bekend dat we alles op de fiets doen, maar we weten allemaal hoe makkelijk het is om boodschappen te doen met de auto. Maar auto's zijn een van de grootste vervuilers, dus wanneer je de kleine boodschappen doet op de fiets blijft de lucht lekker schoon. Beter voor het milieu en jij haalt een lekker frisse neus!

4. Haal de stekker uit het stopcontact

Dit hoeft niet letterlijk, maar wanneer je stekkerdozen gebruikt kun je deze uitschakelen wanneer je van huis vertrekt. Zo schakel je direct alle apparaten uit die je toch niet gebruikt als je van huis bent, want die gebruiken stiekem nog best wel wat stroom in stand-by modus.

 

5. Geef elkaar een knuffel

Wat is er nou warmer en gezelliger dan elkaar een dikke knuffel geven? Misschien wel leuk als je de volgende keer met je partner op de bank zit? En wie weet kan jouw beste vriend of vriendin ook wel een dikke knuffel gebruiken.

 


Op 10 februari zetten wij in alle vestigingen de verwarming een graadje naar beneden, onder het motto van: Do Good. Shoots & More steunt diverse maatschappelijke initiatieven en zet mens en milieu centraal bij het ondernemen. We dragen actief bij aan een betere wereld, zodat de generaties na ons het ook nog goed hebben.

Ga jij deze tips uitproberen? Deel het dan op social media met #ShootsandMore en #WarmeTruiendag , wij zien het graag voorbij komen!

Over Shoots & More
Shoots & More is niet zomaar een fotostudio, we zijn de leukste fotostudio van Nederland. Onze enthousiaste fotografen geven jou een onvergetelijke beleving en maken jouw geluk zichtbaar. Voor nu én later!
De fotosessie duurt drie kwartier

Vaste lage prijs van 49 euro

Iedereen is meer dan welkom