Moederdag fotoshoot

Marjolein de GoedeTips

moeder met baby voor moederdag

Auteur Marjoleine


Moederdag fotoshoot

Deze Moederdag is voor alle moeders!

Moederdag is elk jaar weer een bijzondere feestdag waarop we onze liefde voor de vrouwen in ons leven vieren. Wij willen dan ook alle Moeders in het zonnetje zetten; jongens mama's, meisjes moeders, voetbalmoeders, werkende mama's, oma's, wensmoeders, bonus moeders.. Het is ook een dag om dankbaarheid te tonen aan de vrouwen die veel hebben meegemaakt en die wel eens wat extra liefde mogen ontvangen. Want iedere vrouw in ons leven is speciaal! 

Het is dan misschien ook wel extra leuk om de belangrijke vrouw in jouw leven in het zonnetje te zetten door samen met haar mooie herinneringen vast te leggen in een Moederdag fotoshoot. In deze blog vertellen we je alle ins en outs over een Moederdag fotoshoot en hoe je deze plant.

1. Verras haar

Hoe leuk is het om een fotoshoot aan je moeder cadeau te geven. Weet je nou dat ze altijd vrij is op zaterdag, plan de fotoshoot dan op deze dag en neem haar gewoon mee. Zo is het echt een verrassing!

2. Kies de juiste locatie

Houdt jouw moeder van een strakke witte achtergrond of is ze juist graag in de buitenlucht? Kies de locatie die het beste bij haar past en boek hier de fotoshoot. Voor een fotoshoot binnen kun je terecht bij een van onze 9 fotostudio's. Voor een buiten fotoshoot kun je een kijkje nemen op www.buitenshoots.nl

3. Kies een thema

Is jouw moeder helemaal 80's fan? Houdt ze van mooie jurken? Bepaal aan de hand hiervan in welke stijl jullie de fotoshoot gaan doen en zorg voor leuke accessoires. Natuurlijk hebben wij ook wat accessoires in de fotostudio maar dat persoonlijke tintje maakt het wel af.

4. Plan de details

Wil jij heel graag een gezellige foto waarop jullie elkaar knuffelen? Wil je het huisdier ook meenemen? Misschien wil je wel met 4 generaties op de foto? Onze fotografen kunnen je zeker helpen met alle poses, maar als jij iets graag wilt, geef het dan zeker aan voorafgaand aan de fotoshoot.

 

5. Geniet

Geniet van de momenten die je samen beleeft en de herinneringen die je op deze manier samen creëert.

 


Over Shoots & More
Shoots & More is niet zomaar een fotostudio, we zijn de leukste fotostudio van Nederland. Onze enthousiaste fotografen geven jou een onvergetelijke beleving en maken jouw geluk zichtbaar. Voor nu én later!
De fotosessie duurt drie kwartier

Vaste lage prijs van 49 euro

Iedereen is meer dan welkom