De leukste fotocadeau tips!

Marjolein de GoedeTips

cadeau, fotocadeau, foto, fotoshoot, fotokussen, fotomok, fotocadeaus, tips
Auteur Marjoleine

Leukste fotocadeau tips!

Omdat elk moment een speciaal cadeau verdient. 

Een fotocadeau, een van de meest persoonlijke en dierbare cadeaus die je kunt geven! Of je het nu geeft tijdens een verjaardag, een jubileum of gewoon zomaar, een fotocadeau toont altijd extra persoonlijke betrokkenheid.

In deze blogpost laten we jou 7 van de allerleukste fotocadeaus zien, die voor altijd dierbaar zullen blijven voor de ontvanger! Of je nu zoekt naar iets decoratiefs of iets grappigs, er zit voor iedereen wat bij.

1. Fotocollage

Stel een collage samen met verschillende foto’s van jullie samen. Verzamel bijvoorbeeld alle gekke foto’s die jullie hebben gemaakt op een feestje of kies voor een specifieke vakantie.

2. Fotomok

Hoe leuk is het om een mok cadeau te geven met een dierbare foto erop? Op deze manier kan de ontvanger elke dag gebruik maken van jouw cadeautje.

3. Persoonlijk fotoboek

Een fotoboek is een perfecte manier om een speciaal moment vast te leggen. Maak een boek vol foto’s van dat ene moment of kies voor een gehele vakantie. Je kan ook nog eigen geschreven tekst toevoegen om het nog persoonlijker te maken. Wanneer je een fotoshoot bij ons boekt en digitale foto’s aanschaft, ontvang je altijd een digitaal fotoboekje.
(Een leuke tip, voor als je zelf niet zo technisch bent.)

4. Fotopuzzel

Het perfecte cadeau voor alle mensen die van puzzelen houden. Kies jouw favoriete foto en laat deze afdrukken op een puzzel. Omdat de ontvanger de puzzel eerst nog in elkaar moet zetten is het een leuk en interactief cadeau. Wil je het extra leuk uitdagend maken? Je kan altijd de bovenkant van de doos bedekken, zo weet degene niet precies welke foto er gelegd moet worden. 

5. Ingelijste foto

Iets wat het altijd goed blijft doen zijn ingelijste foto’s. Dit zorgt voor een elegante uitstraling en het fleurt een wat kale muur direct op.

6. Fotokussen

Het meest comfortabele cadeau om te geven en ook zeker een waarvan je weet dat het gebruikt gaat worden. Dit cadeau kan heel liefdevol gegeven worden, maar ook op een grappige manier.

Foto’s komen pas echt tot hun recht wanneer je ze aan de muur hangt. Kies dan ook voor een materiaal dat past bij de inrichting van de ontvanger. Aluminium zorgt voor een stoere look, plexiglas is lichter en een foto op canvas geeft een meer klassieke uitstraling.


Met deze leuke fotocadeaus maak je gegarandeerd indruk op de ontvanger. Of het cadeau nu bijzonder of grappig is, de ontvanger zal voor altijd aan jou denken bij het zien van de foto!

Wij hopen dat deze ideeën je inspiratie hebben gegeven om het perfecte fotocadeau te vinden. En mocht je deze ideeën erg leuk vinden, maar nog helemaal geen foto’s hebben. Reserveer dan een fotoshoot bij ons of geef een cadeaubon aan de ontvanger. Zo kan je diegene later nog eens verrassen met een leuk fotocadeau!


Over Shoots & More
Shoots & More is niet zomaar een fotostudio, we zijn de leukste fotostudio van Nederland. Onze enthousiaste fotografen geven jou een onvergetelijke beleving en maken jouw geluk zichtbaar. Voor nu én later!
De fotosessie duurt drie kwartier

Vaste lage prijs van 49 euro

Iedereen is meer dan welkom