Capture Summer

Noor HeynenTips

Summer Vibes

 Haal het maximale uit je zomerfotoshoot en scoor flinke korting bij Shoots & More!

Auteur Noor 
Hey daar, zomerliefhebbers! Het is tijd om je camera tevoorschijn te halen en te genieten van het zonnige seizoen met te gekke zomerfotoshoots. Of je nu chillt op het strand, tussen de kleurrijke bloemen danst of gewoon rondhangt in een prachtig park, wij hebben een paar coole tips om jouw zomerfoto's naar een hoger niveau te tillen!

1. Catch the Golden Hour Magic

Het gouden uur, dat magische moment net na zonsopgang of voor zonsondergang, is echt een zegen voor fotografen. Het licht tijdens deze periode is zacht, warm en geeft een prachtige gloed aan je foto's. Het creëert een romantische sfeer en zorgt voor een magische uitstraling. Plan je fotoshoots in de vroege ochtend of avond om optimaal te profiteren van dit betoverende licht. Experimenteer met verschillende composities en gebruik de lange schaduwen voor een dramatisch effect. Je zult versteld staan van de adembenemende resultaten die je kunt bereiken!

picknick tips, picknick dag, picknick, internationale picknick dag, internationaal, buiten

2. Go crazy with colors

De zomer is een feest van kleur, en je kunt die levendigheid gebruiken om je foto's echt te laten knallen. Zoek naar locaties met kleurrijke bloemen, muurschilderingen of andere interessante achtergronden. Speel met het contrast tussen je onderwerp en de omgeving om je foto's dynamisch en opvallend te maken. Je kunt bijvoorbeeld een model met een felgekleurde outfit fotograferen tegen een neutrale achtergrond om de aandacht op het onderwerp te vestigen. Of juist andersom, een neutraal geklede persoon in een kleurrijke omgeving om een levendig geheel te creëren. Durf creatief te zijn en laat je persoonlijkheid schitteren in je foto's!

Image

3. Capture Spontaneous Moments

De zomer staat bekend om zijn ontspannen en vrolijke sfeer, dus laat die energie doorklinken in je foto's! Moedig je modellen aan om plezier te hebben tijdens de shoot en leg spontane momenten vast. Lachende gezichten, sprongen in het water, dansen in het zand of gewoon lekker relaxen op een picknickkleed onder de zon. Deze spontane momenten zorgen voor oprechte emoties en levendige foto's. Vergeet niet om je camera altijd bij de hand te houden, zelfs tussen de geposeerde shots door. Vaak zijn de meest magische momenten juist de onverwachte, spontane fragmenten die een gevoel van vreugde en geluk vastleggen. Vind je het lastig om dit zelf te doen? Plan dan een fotoshoot bij een van onze negen fotostudio's!

 

Image

En alsof dat nog niet genoeg reden is om enthousiast te zijn, hebben we bij Shoots & More een geweldige zomeractie voor je in petto! Tromgeroffel, alsjeblieft! Hoe warmer het wordt, hoe meer korting je krijgt. Voor elke graad boven de 25 graden Celsius ontvang je 1 euro korting op je fotoshoot. Stel je voor dat het tijdens dat je reserveert een heerlijke 28 graden is, dan scoor je maar liefst 28 euro korting! Dus niet alleen kun je genieten van geweldige foto's, maar je portemonnee zal ook nog eens blij zijn. Het is een win-win situatie! Oh trouwens de fotoshoot hoeft niet dezelfde dag plaatsvinden, je kunt nu met korting je kerstfotoshoot al reserveren!

Vergeet niet de tips in praktijk te brengen, geniet van het moment en leg de zomerse magie vast. Het is tijd om herinneringen te creëren die een leven lang meegaan!Over Shoots & More
Shoots & More is niet zomaar een fotostudio, we zijn de leukste fotostudio van Nederland. Onze enthousiaste fotografen geven jou een onvergetelijke beleving en maken jouw geluk zichtbaar. Voor nu én later!
De fotosessie duurt drie kwartier

Vaste lage prijs van 49 euro

Iedereen is meer dan welkom