Zomerpret zonder geldstress

Noor HeynenTips

4 tips voor leuke uitjes en een onvergetelijke tijd met elkaar.

Auteur Noor 




Yes, het is zomer! Tijd om lekker te genieten van het zonnetje en quality time door te brengen met je favoriete mensen. Maar laten we eerlijk zijn, je bankrekening is niet altijd in de zomerse mood. Daarom hebben wij dé oplossing voor je: drie goedkope uitjes waar je zonder geldstress van kunt genieten. En wacht even, we hebben nog een fantastische tip voor je: een waanzinnige fotoshoot bij Shoots & More! Dus lees snel verder en ontdek hoe je deze zomer onvergetelijk kunt maken.

1. Picknick in het park

Een zonnige dag, een kleurrijk picknickkleed, een mand vol lekkernijen en een gezellige groep vrienden of familie. Het park is de place to be! Trommel je iedereen op, verzamel wat eten en drinken en geniet van een ontspannen dagje in het groen. Wil je dit vastleggen? Boek dan een fotograaf bij Buitenshoots. Je wilt natuurlijk al die lachende gezichten en gekke momenten vereeuwigen.

 

Ga naar Buitenshoots
Image

2. Standavonturen

Als je gezegend bent met een strand in de buurt, maak er dan gebruik van! Een dagje zand tussen je tenen, het geluid van de golven en een frisse duik in de zee. Wie wil dat nou niet? Pak je strandstoelen, zonnebrandcrème en een koelbox vol met je favoriete snacks en drankjes. Vergeet niet om wat beachgames mee te nemen, zoals volleybal of beachtennis. Bouw samen een zandkasteel of ga vliegeren.

Image

3. Say Cheese bij Shoots & More

Last but not least, onze geheime wapen voor een geweldige zomer: een te gekke fotoshoot bij Shoots & More! Deze fotostudio heeft alle ingrediënten voor een onvergetelijke ervaring. Ga voor een gezinsshoot, koppelsessie of een vriendenfotoshoot. Ze hebben zelfs speciale zomeracties die je niet wilt missen. Poseer, lach en voel je als een superster terwijl de professionele fotografen jouw beste kant vastleggen. Zeg nou zelf, wie wil er nou geen foto's waar je trots op kunt zijn?

 

Reserveer nu
Image

En alsof dat nog niet genoeg reden is om enthousiast te zijn, hebben we bij Shoots & More een geweldige zomeractie voor je in petto! Tromgeroffel, alsjeblieft! Hoe warmer het wordt, hoe meer korting je krijgt. Voor elke graad boven de 25 graden Celsius ontvang je 1 euro korting op je fotoshoot. Stel je voor dat het tijdens dat je reserveert een heerlijke 28 graden is, dan scoor je maar liefst 28 euro korting! Dus niet alleen kun je genieten van geweldige foto's, maar je portemonnee zal ook nog eens blij zijn. Het is een win-win situatie! Oh trouwens de fotoshoot hoeft niet dezelfde dag plaatsvinden, je kunt nu met korting je kerstfotoshoot al reserveren!

Vergeet niet de tips in praktijk te brengen, geniet van het moment en leg de zomerse magie vast. Het is tijd om herinneringen te creëren die een leven lang meegaan!



Over Shoots & More
Shoots & More is niet zomaar een fotostudio, we zijn de leukste fotostudio van Nederland. Onze enthousiaste fotografen geven jou een onvergetelijke beleving en maken jouw geluk zichtbaar. Voor nu én later!
De fotosessie duurt drie kwartier

Vaste lage prijs van 49 euro

Iedereen is meer dan welkom