Boudoir Fotoshoot

Noor HeynenTips

Auteur Alicia 

Wat is Boudoir fotografie?

Boudoir Fotografie is een stijl waarbij personen veelal worden gefotografeerd in lingerie. In dit genre fotografie wordt op een sensuele manier gefotografeerd. Vaak hebben mensen de associatie met erotiek bij een Boudoir fotoshoot. Tijdens een Boudoir fotoshoot kan men echter ook stijlvol, persoonlijk en romantisch worden gefotografeerd. Bij Boudoir fotografie wordt elke maat en elk lichaam op een mooie, sensuele manier gefotografeerd door de fotograaf. 

Bij Shoots and More verzorgen wij helaas geen Boudoir Fotografie. Ben je zwanger? Dan maken wij wel zwangerschapsfoto's, waarin het lichaam sierlijk, enigszins bedekt, en elegant kan worden gefotografeerd!

Image

Foto: Shoots and More 

Waar kan je een Boudoir fotoshoot boeken?

Bij Shoots and More verzorgen wij geen Boudoir fotografie. In Nederland zijn er echter vele fotografen die Boudoir fotografie doen. Wij adviseren bij het uitzoeken van een fotostudio te kijken naar de recensies van de fotostudio. Ook het portfolio van de fotograaf, en het lezen van een bibliografie van de fotograaf, kunnen je helpen bij het maken van de juiste keuze. Oriënteer je goed, zodat jouw foto het beste resultaat krijgt! Bij een Boudoir fotoshoot moet je je op je gemak kunnen voelen en zelfverzekerd op de foto kunnen staan. Hieronder een paar fotografen, die zich specialiseren in o.a. Boudoir fotografie.

1. Koster Photography - Frency Koster

Frency Koster heeft haar eigen fotostudio. Haar studio ligt in Schijndel, Brabant. In haar studio beschikt ze over allerlei soorten licht, attributen en diverse set-ups. Zo is er voor iedere foto ideaal licht! In de fotostudio hangt een rustige, warme, verwelkomende sfeer.

Frency's doel is om vrouwen te fotograferen op een sterke, vrouwelijke en krachtige manier. Daarbij is het haar doel vrouwen vast te leggen op de camera en zich zelfverzekerd te laten voelen, met een positief zelfbeeld. 

Bij Frency Koster is een Boudoir fotoshoot altijd inclusief make-up/visagie en haarstyling, MUAH. Zo worden je haren net als bij de kapper in model gebracht. Ook kan je samen met Bianca, van modezaak Pluche Lingerie, op zoek gaan naar het perfecte lingerie-setje waarin jij je sexy, elegant, zelfverzekerd en vrouwelijk voelt!


Image

Foto: Frency Koster 

2. Het Fotohuisje - Mariska Honing

Mariska Honing, onder ander bekend van haar rapportage bij RTL4, heeft haar studio gevestigd in Lelystad. In haar fotostudio verzorgt zij allerlei fotoshoots, waaronder Bruidsfotografie, Boudoir fotografie, Gezinsfotografie, fotoshoots voor tijdens de zwangerschap, en nog veel meer!

Mariska stelt je, met haar spontane karakter, op je gemak zodat je kan stralen op de foto! 





Image

Foto: Mariska Honing 

3. Tess Boudoir Fotografie 

Bij Tess Boudoir Fotografie, gevestigd in Volendam, wordt je op je gemak gesteld en krijgt je zelfvertrouwen een boost. Met haar achtergrond in modellenwerk, kan ze je helpen met tips rondom het poseren.

Van zwart-wit foto's, tot lichte foto's bij daglicht, alles kan. Tess verzorgt zelf het haar, de make-up, het decor en helpt je met de keuze van een outfit! 

Image

Foto: Tess Boudoir Fotografie 

Over Shoots & More
Shoots & More is niet zomaar een fotostudio, we zijn de leukste fotostudio van Nederland. Onze enthousiaste fotografen geven jou een onvergetelijke beleving en maken jouw geluk zichtbaar. Voor nu én later!
De fotosessie duurt drie kwartier

Vaste lage prijs van 49 euro

Iedereen is meer dan welkom