Nieuwe fotostudio in Zwolle opent dit voorjaar

Loes VrolijkNieuws

Fotostudio in het centrum van Zwolle
Wij mogen met trots bekend maken dat wij dit voorjaar onze achtste vestiging gaan openen! En wel in het centrum van het mooie Zwolle! Benieuwd naar alle updates betreft de vestiging in Zwolle? Hou dan onze Facebook pagina in de gaten.

Auteur Loes Vrolijk

Na Den Bosch, Arnhem, Haarlem, Den Haag, Breda, Amersfoort en Eindhoven, brengt Shoots & More nu ook happiness naar Zwolle. In de nieuw te openen fotostudio in het centrum worden onze gasten in de watten gelegd. Het enthousiaste, talentvolle team van Shoots & More fotografen is gespecialiseerd in het maken van feel good fotoshoot. Een bezoekje aan de riante fotostudio staat niet alleen garant voor een unieke beleving, maar ook voor een verbluffend resultaat waar je nog jaren plezier aan zal hebben.

De fotostudio is gevestigd aan Gasthuisplein 12, 8011SC Zwolle, en opent 29 mei 2019 haar deuren.

Vestiging Zwolle is bereikbaar via dit telefoonnummer: 038 737 00 74 en via dit email adres: zwolle@shootsandmore.nl

Voor sollicitaties kun je kijken op: www.shootsandmore.nl/vacatures.

Opening fotostudio Zwolle

Shoots & More opent in Zwolle. Omdat Zwolle een super mooie stad is met veel te doen. Wij hebben vast een paar leuke activiteiten voor je op een rijtje gezet:

  1. Escaperoom The Great Escape - Zet jezelf en je team aan het denken met rekenen, tekenen, puzzelen in deze escape room. Je hebt maar een uur de tijd om te ontsnappen!
  2. ‘t Pannenkoekschip Zwolle - Dit pannenkoekschip bestaat al meer dan 30 jaar. Hier eet je heerlijke pannenkoeken in een gezellig aangeklede boot in Thorbeckegracht. Om even bij te komen van de fotoshoot 😉
  3. Dinoland - Extra leuk voor de kinderen in het Dinoland. Sta oog in oog met de mooiste, engste en leukste dino’s in Dinoland tijdens een speurtocht. Durf jij het aan?

Maak met een van deze activiteiten je dagje Zwolle helemaal compleet!  

Over Shoots & More
Shoots & More is niet zomaar een fotostudio, we zijn de leukste fotostudio van Nederland. Onze enthousiaste fotografen geven jou een onvergetelijke beleving en maken jouw geluk zichtbaar. Voor nu én later!
De fotosessie duurt drie kwartier
Vaste lage prijs van 39 euro
Iedereen is meer dan welkom